Vacatures keuken

Zelfstandig werkend kok Fabergroep

Genoeg van die dagelijkse routine in de keuken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Voor drie van onze populaire zaken – Faber, Toon en Brouwerij Florijn – zoeken wij een zelfstandig werkend kok!

Sous-chef Fabergroep

Wij zoeken een enthousiaste souschef voor drie van onze geliefde zaken: Toon, Faber en Brouwerij Florijn. Elke dag belooft een nieuwe ontdekking, met de mogelijkheid om wekelijks in verschillende settings te schitteren! Ben jij klaar voor de uitdaging?

Zelfstandig werkend kok Fresca & The Lobby

Voel jij je thuis in de kunst van ontbijt en lunch? Word dan de drijvende kracht achter Fresca én The Lobby! Met een gedeelde keuken vormen Fresca en The Lobby een uniek duo waar jouw passie voor smaak en creativiteit tot uiting kan komen!

Keukenmedewerker Fresca & The Lobby

Ben jij een vroege vogel met een liefde voor koken? Sluit je dan aan bij ons keukenteam! Voor onze hotspots Fresca en The Lobby zoeken wij een enthousiaste keukenmedewerker!

Medewerker spoelkeuken Fabergroep (dag/avond)

Duik jij zonder moeite in een zee van borden en pannen? De Fabergroep zoekt een spoelheld(in) voor zowel dag- als avondshifts! Als medewerker in de spoelkeuken ben jij onze verborgen kracht achter de schermen!
WhatsApp chat