skip to Main Content
Menu

Bij Toon kun je overdag al terecht voor een heerlijke lunch met perfect bereide koffies of natuurlijk een goed glas wijn. Tegen de avond schuif je er aan voor de borrel of een uitgebreid diner én natuurlijk voor onze eigenzinnige cocktails.

In de zomer geniet je op ons zonnige terras van een romige cappuccino in de ochtend, een ontbijt of een heerlijk zelfgebakken stuk taart. In de winter is het binnen knus, hoor je de koffiemolen ratelen en ruik je de lekkerste geuren die uit onze keuken komen!

Een café waar gastvrijheid in de poriën en het DNA van de bedrijfsvoering zit. Alles klopt, van plint tot plafond.
Café Faber  is sinds 2008 een begrip in Nijmegen. In dit pand, dat rond 1910 gebouwd is, komen oude elementen samen met nieuwe.

Sommige kroegen zijn smal en diep als doodlopende straatjes.
De Tempelier is er zo een. Eenmaal binnen word je tussen de lichamen
die de geul tussen bar en tafeltjes opvullen vanzelf de hele lengte van het café door gewalst.

Where fresh meets delicious
De plek in Nijmegen voor een koffietje, goed ontbijt of een gezonde en heerlijke lunch. Neem plaats in onze heerlijke comfortabele plekjes of boek de vergaderruimte voor een zakelijke meeting.

Wij zijn Loek, Loek op de hoek. Een eet-bar voor iedereen; laagdrempelig maar verrassend. Bij Loek ben je ieder moment van de dag welkom voor een kop koffie, mooi bier met lekkere hapjes of een goed glas wijs bij je diner.

WhatsApp chat