Onze zaken

Terras Café de Tempelier

Sommige kroegen zijn smal en diep als doodlopende straatjes.
De Tempelier is er zo een. Eenmaal binnen word je tussen de lichamen
die de geul tussen bar en tafeltjes opvullen vanzelf de hele lengte van het café door gewalst.

Terras Café Faber

Een café waar gastvrijheid in de poriën en het DNA van de bedrijfsvoering zit. Alles klopt, van plint tot plafond.
Café Faber  is sinds 2008 een begrip in Nijmegen. In dit pand, dat rond 1910 gebouwd is, komen oude elementen samen met nieuwe.

Terras Fresca Nijmegen

In de zomer geniet je op ons zonnige terras van een romige cappuccino in de ochtend, een ontbijt of een heerlijk zelfgebakken stuk taart. In de winter is het binnen knus, hoor je de koffiemolen ratelen en ruik je de lekkerste geuren die uit onze keuken komen!

Restaurant Toon Nijmegen

Bij Toon kun je overdag al terecht voor een heerlijke lunch met perfect bereide koffies of natuurlijk een goed glas wijn. Tegen de avond schuif je er aan voor de borrel of een uitgebreid diner én natuurlijk voor onze eigenzinnige cocktails.

Where fresh meets delicious
De plek in Nijmegen voor een koffietje, goed ontbijt of een gezonde en heerlijke lunch. Neem plaats in onze heerlijke comfortabele plekjes of boek de vergaderruimte voor een zakelijke meeting.

Wij zijn Loek, Loek op de hoek. Een eet-bar voor iedereen; laagdrempelig maar verrassend. Bij Loek ben je ieder moment van de dag welkom voor een kop koffie, mooi bier met lekkere hapjes of een goed glas wijs bij je diner.

Ooit gehoord van Emile Johannes Selbach? Dat dachten we al. Selbachs is vernoemd naar een Nijmeegse hotelier met een flamboyant leven. Hij zorgde voor leven in de brouwerij in de binnenstad, net als wij nu voor levendigheid in de Lange Hezelstraat zorgen.

Ons pand was ooit van de hoge heren van de Nederlandsche bank, nu is het van ons allemaal. In het verleden lagen er bergen geld en goud in de kluis. Nu ligt er ons gerst en tarwe achter slot en grendel. Wees welkom en geniet van de Nijmeegse bieren van Florijn.

WhatsApp chat