Zelfstandig werkend kok Fresca & The Lobby

Wij zijn Fresca en The Lobby! Fresca is een all day breakfast- en lunchzaak met alle soorten en maten koffie. You name it, we’ve got it! Inmiddels is Fresca uitgegroeid tot een welbekende naam in Nijmegen en omstreken, daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en naast Fresca The Lobby geopend. De zaken zijn erg verschillend, maar middels een gezamenlijke keuken toch onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Elk gerecht dat de keuken verlaat straalt dezelfde passie uit. Je eet bij ons gezond, vegan, vega, glutenvrij en nog veel meer. Naast onze heerlijke gerechten is er voor iedereen wel een lekkere koffie, thee of smoothie op onze kaart te vinden!

Ter versterking van ons keukenteam zoeken wij een vrolijke en spontane zelfstandig werkend kok. In deze veelzijdige functie ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de keuken van Fresca en The Lobby. Dit betreft het ontbijt, de lunch, afhaalmogelijkheden en overige momenten die hier niet staan beschreven. Ook ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit. Een liefde voor koken is essentieel, maar ook een enorme handelingssnelheid en stressbestendigheid zijn belangrijk! Onze piek duurt vanaf het begin van het ontbijt tot het einde van de lunch en dat is flink aanpoten! De volgende werkzaamheden vallen binnen deze functie;
  • Operationeel proactief in de keuken;
  • Voorbereiden, bereiden en presenteren van de gerechten;
  • Coördineren van keukenwerkzaamheden;
  • Bewaken van het concept en waarborgen van het kwaliteitsniveau;
  • Aanspreekpunt voor de bediening;
  • Bewaken en controleren van de wettelijk gestelde HACCP normen.

Als zelfstandig werkend kok heb je een grote interesse in eetculturen, een brede vakkennis en straal je gedrevenheid en passie uit. Je bent een betrokken persoon en hebt al (enige) ervaring in soortgelijke functies. Je hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig en hebt tevens een gezonde dosis humor. Bovenal ben je trots op je wat doet en presenteert.

Een functie in een dynamische werkomgeving met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, de mogelijkheid tot een fulltime werkweek en een passend salaris op basis van opleiding en ervaring.

Herken jij jezelf in de bovenstaande functie en wil je graag aan de slag binnen de Fabergroep familie? Vul dan het formulier in of stuur een mail naar werken@fabergroep.nl. Ook voor vragen over deze functie kun je terecht bij dit mailadres!

WhatsApp chat