Keukenmedewerker Fresca & The Lobby

Wij zijn Fresca en The Lobby! Fresca is een all day breakfast- en lunchzaak met alle soorten en maten koffie. You name it, we’ve got it! Inmiddels is Fresca uitgegroeid tot een welbekende naam in Nijmegen en omstreken, daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken en naast Fresca The Lobby geopend. De zaken zijn erg verschillend, maar middels een gezamenlijke keuken toch onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elk gerecht dat de keuken verlaat straalt dezelfde passie uit. Je eet bij ons gezond, vegan, vega, glutenvrij en nog veel meer. Naast onze heerlijke gerechten is er voor iedereen wel een lekkere koffie, thee of smoothie op onze kaart te vinden!

Onder begeleiding van onze koks maak jij de mooiste gerechten, help je in de voorbereidingen en zorg je dat de keuken er tiptop uitziet. Daarvoor hoef je niet over bergen ervaring te beschikken. Als rechterhand van een ervaren chef leer jij de meest voorkomende werkzaamheden waardoor je in de toekomst lekker zelfstandig aan de slag kan!
Jij bent een vrolijke ochtendvogel die bruisend van energie de dag start! Onze piektijden beginnen vroeg en gaan door tot het einde van de middag, daarom zoeken we iemand die houdt van hard werken! Tevens ben je een échte teamplayer en heb je een flexibele instelling.
  • Horeca cao-salaris en fooi o.b.v. gewerkte uren
  • Afwisselende diensten
  • Een prettige en collegiale werkomgeving
  • Voltijd of deeltijd dienstverband
  • Een open bedrijfscultuur
  • Het leukste terras van Nijmegen
Herken jij jezelf in de bovenstaande functie en wil je graag aan de slag binnen de Fabergroep familie? Vul dan het  contactformulier in of stuur een mail naar werken@fabergroep.nl. Ook voor vragen over deze functie kun je terecht bij dit mailadres!
WhatsApp chat