De site voor horeca jobs in Nijmegen!

Ben jij op zoek naar een nieuwe horeca job in Nijmegen? Stop dan nu met zoeken, want de Fabergroep heeft de leukste vacatures op het gebied van horeca in Nijmegen. Niet alleen voor studenten hebben wij de ultieme bijbaan, maar ook als je fulltime in de horeca wilt werken, hebben wij je genoeg te bieden. Wat dacht je van de vacature medewerkers in de bediening bij Toon? Of misschien wel in de keuken bij Fresca? Ben je echt meer op zoek naar een bijbaan voor doordeweeks of in het weekend? Wie weet is de functie als medewerker in de keuken bij Loek dan echt iets voor jou! Bij de Fabergroep hebben wij voor iedereen wij de ideale horeca job in Nijmegen!

Waarom wil jij werken in de horeca?

Lange diensten, zwaar werk, sjouwen, altijd bezig zijn als je vrienden aan het chillen zijn… Dat klinkt niet ideaal, maar bij de Fabergroep bewijzen we het tegendeel! De medewerkers van de Fabergroep geven aan dat de horeca jobs in Nijmegen bij onze zaken erg leuk zijn! Je behoort echt tot een familie, de werksfeer is overal goed en je bent altijd onder de mensen. De tijden waarop je werkt verschillen per zaak. Zo werk je bij The Lobby en Fresca overdag. Ben je meer een avond- of nachtmens, dan is Faber, Toon of De Tempelier misschien meer iets voor jou! Twijfel niet en solliciteer voor een nieuwe horeca job bij de Fabergroep!

Wat de Fabergroep jou te bieden heeft

Wanneer je bij een van de horecazaken van de Fabergroep werkt, zit je midden in het kloppende hart van het centrum van Nijmegen. Dat is natuurlijk al een mooi pluspunt! Maar wij bieden jou nog veel meer met deze horeca job in Nijmegen. Binnen de Fabergroep hechten wij namelijk grote waarden aan het ontwikkelen van mensen. Daarom bieden wij onze collega’s de ruimte om te kunnen studeren als de bieb vol zit. Ook zorgen wij regelmatig voor interessante cursussen of excursies. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s. Wat zoek jij nou nog meer in een horeca job in Nijmegen?

Hoe reageer ik op de horeca vacature?

Lijkt een van onze horeca vacatures jou iets en wil je graag werken in de leukste zaken van horeca Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. Fabergroep biedt de leukste horeca jobs in Nijmegen.

Horeca job Nijmegen
WhatsApp chat