Werken student in Nijmegen

Zoek jij als student in Nijmegen werk in de horeca? Dan ben jij bij de Fabergroep precies op de juiste plek! In het hartje centrum van de mooie studentenstad Nijmegen bieden wij verschillende vacatures in de horeca aan bij meerdere horecazaken. Rondom het Faberplein, wel bekend van Koningsdag en de Vierdaagsefeesten, vind je Café Faber, Toon, Fresca en The Fuzz. Iets verderop in de stad, in de Molenstraat, vind je nog Café de Tempelier. Het aanbod is erg divers, zodat jij als student in Nijmegen gewoon kan werken naast je studie!

Waarom naast je studie werken in horeca Nijmegen?

Medewerkers van de Fabergroep geven aan dat het werken als student in Nijmegen goed te combineren is met hun studie. Bij alle bedrijven heerst een goede werksfeer en je bent er altijd onder de mensen. De werktijden verschillen per bedrijf. Waar je bij Loek in de ochtend of in de middag werkt, kan dat bij Toon tijdens het diner of tot in de late nachtelijke uurtjes.

Welke horeca vacatures heeft de Fabergroep?

Zoals eerder gezegd, bestaat de Fabergroep uit verschillende zaken met ieder hun eigen karakter en zeker ook hun eigen gasten. Hierdoor verschilt het aanbod aan horeca vacatures ook. Voor Toon zijn wij onder andere op zoek naar medewerkers in de bediening en een pizzabakker. Bij Toon werk je vooral in de avonduren en in de nachten. Hierdoor is dit een ideale bijbaan voor studenten. Bij de Tempelier zijn we op zoek naar medewerkers in de bediening. Bij deze horeca vacature komt meer kijken dan het lopen met een dienblad. Ook tappen van bier en maken van koffies hoort hierbij. Een leuke en gevarieerde baan in de horeca dus!

Wat de Fabergroep jou te bieden heeft

Naast dat je bij de Fabergroep komt te werken in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland, bieden wij jou nog veel meer. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van mensen, daarom bieden wij studie- en flexplekken aan, waar je kan studeren als de bieb vol zit. Verder bieden wij een horeca cao-salaris en fooi op basis van gewerkte uren. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s?

De leukste vacatures voor een student in Nijmegen

Het werken in de horeca is zo divers als het maar zijn kan. Het kan de een niet uitmaken om tot in de late uurtjes door te gaan, terwijl de ander graag de avond voor zichzelf heeft en liever eerder klaar is met werken. Daarom is de Fabergroep ideaal wanneer als student vacatures in Nijmegen zoekt. Met zes zaken bieden wij vele verschillende leuke banen, zo wordt het werken voor een student in Nijmegen leuk en veelzijdig met een bijbaan in de horeca. Je kunt bij ons aan de slag als barmedewerker, in de spoelkeuken, garderobe of als zelfstand werkend kok. Ben jij onze nieuwe horeca topper? Vul dan het sollicitatieformulier in!

Hoe reageer ik op de horeca vacature?

Lijkt een van onze horeca vacatures jou iets en wil je graag werken in de leukste zaken van horeca Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. Fabergroep biedt de leukste horeca vacatures voor studenten die willen werken in Nijmegen.

Werken student Nijmegen
WhatsApp chat