Werken in de horeca van Nijmegen, het leukste wat er is!

Heb jij altijd al willen werken in horeca Nijmegen? Solliciteer dan nu bij de Fabergroep! Wij hebben allerlei vacatures voor horeca Nijmegen. Of je nu wilt werken in een spoelkeuken of als barman, wij hebben een ruim aanbod in horeca vacatures. De Fabergroep bestaat uit meerdere horecazaken, namelijk Café de Tempelier, Café Faber, Fresca, Toon en het Faberplein. Doordat iedere zaak zijn eigen karakter heeft, met een goede werksfeer, is het voor iedereen geschikt die wil werken in horeca Nijmegen.

Wat heeft de Fabergroep te bieden?

Wanneer je wilt werken in horeca Nijmegen, kom je met verschillende vragen te zitten, zoals:

  • Wat ga ik verdienen?
  • Tot hoe laat moet ik werken?
  • Hoe zit het met de fooi?
  • Heb ik ervaring nodig
  • Heb ik nog tijd voor mijn studie?

De zaken van de Fabergroep hebben een open bedrijfscultuur, waardoor het snel duidelijk bij wie je moet zijn met welke vraag. Dit is voor jou en voor ons net zo makkelijk! Wanneer je bij de Fabergroep komt werken, krijg je gegarandeerd een superleuke werkplek in de mooiste stad van Nederland. Verder biedt de Fabergroep verschillende trainingen en cursussen aan en beschikken we over studie- en flexplekken waar je kunt studeren. En natuurlijk kom je te werken in de leukste familie van horeca Nijmegen met de leukste na-borrels en feestjes met jouw collega’s.

Werken in de horeca

Werken in de horeca is meer dan alleen lachen en met een dienblad rondlopen. Jij bent namelijk degene die de avond van een gast maakt of kraakt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat gasten zich thuis voelen en de volgende keer voor jullie terugkomen. En dat is nou net de leukste uitdaging die er is! Ben jij diegene die hard kan werken, sociaalvaardig is en nog staat te werken als het feest voorbij is? Dan is werken in horeca Nijmegen bij de Fabergroep echt iets voor jou!

Hoe reageer ik op vacatures van werken in horeca Nijmegen?

Lijkt een van onze horeca vacatures jou iets en wil je graag werken in de leukste zaken van horeca Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. Fabergroep biedt de leukste vacatures om te werken in horeca Nijmegen.

Werken horeca Nijmegen
WhatsApp chat