Werken in een café in Nijmegen

Wil je naast het drinken van een biertje of wijntje nu ook werken in een café in Nijmegen? Dan zit jij goed bij de Fabergroep. Wij hebben de leukste vacatures voor jou, bij de leukste cafés in Nijmegen. Rondom het Faberplein, het feestplein van Nijmegen, vind je Café Faber, Toon en Brouwerij Florijn. Wat verderop, in de Molenstraat, vind je nog Café de Tempelier en in de Lange Hezelstraat bevindt zich Selbachs. Iedere zaak heeft zijn eigen karakter en zijn eigen gasten. Maar één ding weten wij zeker, als je komt werken bij onze cafés in Nijmegen, voel je je meteen thuis!

Waarom werken in horeca Nijmegen?

De werknemers van de Fabergroep geven aan dat werken in een café in Nijmegen de leukste bijbaan is. Je bent altijd onder de mensen en de werksfeer in de cafés is erg goed. De tijden dat je werkt, kunnen per zaak verschillen. Je kunt één van de cafés openen, maar ook ’s avonds oberen of achter de bar staan. Bij Toon, de buurman van Faber, kun je lekker door tot in de late uren. Wanneer je gaat werken in de horeca, ontmoet je veel nieuwe mensen. Niet alleen je collega’s van het café waar je werkt, maar ook bij de andere zaken die bij de Fabergroep horen. Maar ook het contact met de gasten is leuk en komt van pas. Dus laat je verrassen en kom snel eens langs bij onze zaken.

Wat de Fabergroep jou te bieden heeft

Naast dat je bij de Fabergroep komt te werken in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland, bieden wij jou nog veel meer. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van mensen, daarom bieden wij studie- en flexplekken aan, waar je kan studeren als de bieb vol zit. Verder bieden wij een horeca cao-salaris en fooi op basis van gewerkte uren. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s.

Hoe reageer ik als ik wil werken in een café in Nijmegen?

Lijkt de vacature barman of -vrouw in Nijmegen jou iets en wil je graag werken in het leukste café van Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie over vacatures bij één van onze cafés? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. Wij bieden de leukste banen als jij wilt werken in een café in Nijmegen!

Werken café Nijmegen
WhatsApp chat