Medewerker Vierdaagsefeesten

Joejoe!

Wil jij geld verdienen en feesten tegelijk, tijdens de mooiste week van het jaar? Dan zit je hier goed! De Vierdaagsefeesten staan namelijk weer voor de deur!

Wij zijn opzoek naar leuke obers en barmedewerkers voor tijdens de Vierdaagsefeesten! Beetje feesten, beetje werken, beetje gek doen; dat is hoe het eraan toe gaat op het Faberplein!

Wie wij zoeken? Nou, geen lange lijst met eisen eigenlijk! Zolang jij je afspraken nakomt, doen wij dat ook. Wij zoeken gewoon gezellige, energieke mensen; een beetje horeca-ervaring is altijd fijn meegenomen!

Wat je moet doen als ober, barmedewerker of runner?

Als ober werk je op commissie! Dat betekent dat je per verkocht drankje een bedrag ontvangt en je je eigen uurloon bepaalt. Loop je onder het standaardloon dan krijg je natuurlijk gewoon dat bedrag uitbetaald!

Als barmedewerker sta je achter één van de buitenbarren en help je de gasten aan je bar. Tapervaring is fijn maar niet noodzakelijk, er zijn ook vele andere taken zoals het inschenken van wijn en fris.

Zonder runner geen bier in de bar. Zo simpel is het eigenlijk! Als runner zorg je bijvoorbeeld voor de bevoorrading van de barren, zodat zij nooit zonder komen te zitten.

Wat je ervoor terugkrijgt? Een lekker salaris & de mogelijkheid om te werken met je vrienden! Heb je interesse? Vul dan het contactformulier in!

WhatsApp chat