De leukste horeca vacatures in Nijmegen

Ben je opzoek naar een vacature voor zelfstandig werkend kok in Nijmegen? Dan ben je bij Werken in horeca Nijmegen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende horeca vacatures aan bij meerdere horecazaken in Nijmegen. Hierbij kun je denken aan parttime, fulltimebanen in verschillende functies. Rondom het Faberplein vind je de horecazaken: Faber, Fresca en Toon. Verderop in de stad, in de Molenstraat, vind je nog de Tempelier. Alle zaken hebben hun eigen karakter, met alle een goede werksfeer en gezelligheid. Bij Toon hebben wij een vacature voor zelfstandig werkend kok in Nijmegen.

Waarom werken als zelfstandig werkend kok in Nijmegen?

Medewerkers van de Fabergroep geven aan dat het een leuke horeca bijbaan is. De werksfeer is erg goed en je bent altijd onder de mensen. De tijden waarop je bij een van onze zaken werkt, verschilt per zaak. Bij Fresca werk je veelal overdag, terwijl je bij Toon tot in de late uurtjes door kan gaan. Daarom is werken bij de Fabergroep favoriet als bij studenten, deze bijbaan is namelijk goed te combineren naast je studie.

Welke horeca vacatures heeft Toon nog meer te bieden?

Ben jij nou niet op zoek naar een vacature voor zelfstandig werkend kok in Nijmegen, maar wil jij wel werken bij Toon? Dan komt dat goed uit, wij hebben namelijk nog meer vacatures te bieden. Steek jij graag de handen uit de mouwen en hou jij onze keuken spik en span? Solliciteer dan voor medewerker spoelkeuken!  Verder zijn wij nog op zoek naar versterking voor onze bediening. Voor ieder wat wils, dus solliciteer snel!

Wat de Fabergroep jou te bieden heeft als zelfstandig werkend kok

Naast dat je bij de Fabergroep komt te werken in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland, bieden wij jou nog veel meer. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van mensen, daarom bieden wij studie- en flexplekken aan, waar je kan studeren als de bieb vol zit. Verder bieden wij een horeca cao-salaris en fooi op basis van gewerkte uren. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s?

Hoe reageer ik op de horeca vacature?

Lijkt de vacature voor zelfstandig werkend kok jou iets en wil je graag werken in de leukste zaken van horeca Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. Fabergroep biedt de leukste vacatures voor zelfstandig werkend kon in Nijmegen aan.

Vacature zelfstandig werkend kok nijmegen
WhatsApp chat