De leukste vacatures voor koks in Nijmegen

Ben je opzoek naar een vacature als kok in Nijmegen? Dan ben je bij Werken in horeca Nijmegen aan het juiste adres. Verschillende van onze zaken beschikken namelijk over een grote en moderne keuken. Wat dacht je van de keuken Toon en Café Faber! Deze keuken is open aan de kant van Toon en heeft de beschikking over een echte authentieke Italiaanse houtoven waar de lekkerste pizza’s uitkomen. Of de gedeelde keuken van Fresca en The Lobby, waaruit de lekkerste en gezondste gerechten worden geserveerd. Wij hebben een hoop te bieden, dus zoek niet verder naar vacatures voor koks in Nijmegen!

Waarom werken in horeca Nijmegen?

Medewerkers van de Fabergroep geven aan dat het een leuke horeca bijbaan is. De werksfeer is erg goed en je bent altijd onder de mensen. De tijden waarop je bij een van onze zaken werkt, verschilt per zaak. Bij Fresca werk je veelal overdag en zul je je bezighouden met het bereiden van gezonde lunchgerechten of lekkere zoetigheden. Bij Toon kun je tot in de late uurtjes door kan gaan en hanteren wij het ‘Eindeloos Genieten’-concept. We serveren kleinere gerechten in het midden van de tafel, zodat deze goed te delen zijn en iedereen er van mee kan genieten.

Welke vacatures voor kok in Nijmegen heeft de Fabergroep?

Zoals eerder gezegd, bestaat de Fabergroep uit verschillende zaken met ieder hun eigen karakter en zeker ook hun eigen gasten. Hierdoor verschilt het aanbod aan vacatures voor een kok in Nijmegen ook. Voor Toon zijn wij onder andere op zoek een pizzabakker en bij Fresca naar een keukenmedewerker . Bij Toon werk je vooral in de avonduren en in de nachten. Hierdoor is dit een ideale bijbaan voor studenten. Een leuke en gevarieerde baan in de horeca dus!

Wat de Fabergroep jou te bieden heeft

Naast dat je bij de Fabergroep komt te werken in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland, bieden wij jou nog veel meer. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van mensen, daarom bieden wij studie- en flexplekken aan, waar je kan studeren als de bieb vol zit. Verder bieden wij een horeca cao-salaris en fooi op basis van gewerkte uren. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s?

Hoe reageer ik op de horeca vacature?

Lijkt een van onze horeca vacatures jou iets en wil je graag werken in de leukste zaken van horeca Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. Fabergroep biedt de vacatures voor koks in Nijmegen.

Vacature Kok Nijmegen
WhatsApp chat