Wij zijn op zoek naar barmedewerkers van Nijmegen!

Voor de Fabergroep zijn wij opzoek naar barmedewerkers in Nijmegen. Voor Café Faber, Café de Tempelier en Toon zijn wij altijd op zoek naar leuke barmannen en -vrouwen. Dus heb jij altijd al in een café of bar willen werken? Heb jij een passie voor speciaalbier, wijnen of maak jij de lekkerste en mooiste cocktails? Dan heeft de Fabergroep de leukste vacatures voor barmedewerkers in Nijmegen.

Waarom werken in horeca Nijmegen?

Medewerkers van de Fabergroep geven aan dat het een leuke horeca bijbaan is. De werksfeer is erg goed en je bent altijd onder de mensen. De tijden waarop je bij een van onze zaken werkt, verschilt per zaak. Bij Café Faber of Café de Tempelier kun je overdag of ’s avonds werken, terwijl je in het weekend bij Toon tot in de late uurtjes door kan gaan. Daarom is werken bij de Fabergroep favoriet als bij studenten, deze bijbaan is namelijk goed te combineren naast je studie.

Wat de Fabergroep jou te bieden heeft

Naast dat je bij de Fabergroep komt te werken in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland, bieden wij jou nog veel meer. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van mensen, daarom bieden wij studie- en flexplekken aan, waar je kan studeren als de bieb vol zit. Verder bieden wij een horeca cao-salaris en fooi op basis van gewerkte uren. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s?

Welke horeca vacatures heeft de Fabergroep?

Zoals eerder gezegd, bestaat de Fabergroep uit verschillende zaken met ieder hun eigen karakter en zeker ook hun eigen gasten. Hierdoor verschilt het aanbod aan horeca vacatures ook. Voor Toon zijn wij onder andere op zoek naar medewerkers in de bediening en een pizzabakker. Bij Toon werk je vooral in de avonduren en in de nachten. Hierdoor is dit een ideale bijbaan voor studenten. Bij de Tempelier zijn we op zoek naar medewerkers in de bediening. Bij deze horeca vacature komt meer kijken dan het lopen met een dienblad. Ook tappen van bier en maken van koffies hoort hierbij. Een leuke en gevarieerde baan in de horeca dus!

Hoe reageer ik op de horeca vacature?

Lijkt een baan als barmedewerker in Nijmegen jou iets en wil je graag werken in de leukste zaken van horeca? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur een mail naar werken@fabergroep.nl. Solliciteer nu voor een leuke baan als barmedewerker in Nijmegen.

Vacature chefkok Nijmegen
WhatsApp chat