Fresca heeft een vacature voor barista’s in Nijmegen

Wil jij barista worden bij de leukste lunchroom van Nijmegen? Dan ben je bij Fresca aan het juiste adres. Door de roze parasols zie je Fresca al van ver! Misschien nog wel belangrijker, onze lekkere baksels ruik je van nog verder! In de zomer is het goed vertoeven op ons zonovergoten terras, terwijl het in de winter lekker knus is binnen en in onze kelder. Reageer nu op onze vacature voor barista in Nijmegen!

Hopelijk maken we binnen met jou de mooiste koffie’s en cappuccino’s!

Waarom werken als barista bij Fresca?

Medewerkers van de Fresca geven aan dat het een leuke horeca bijbaan is. De werksfeer is erg goed en je bent altijd onder de mensen. Bij Fresca werk je veelal overdag en heb je dus de hele avond nog voor jezelf. Daarom is werken bij de Fresca favoriet bij studenten, deze bijbaan is namelijk goed te combineren naast je studie en geeft je nog voldoende vrije tijd.

Welke horeca vacatures heeft Fresca nog meer te bieden?

Ben jij nou niet op zoek naar een vacature voor barista in Nijmegen, maar wil jij wel werken bij Fresca? Dan komt dat goed uit, wij hebben namelijk nog meer vacatures te bieden. Steek jij graag de handen uit de mouwen en hou jij onze keuken spik en span? Solliciteer dan voor medewerker spoelkeuken! Heb jij al ervaring met het maken van de lekkerste broodjes, dan ben jij de aanvulling op ons keukenteam! Verder zijn wij nog op zoek naar versterking voor onze bediening. Voor ieder wat wils, dus solliciteer snel!

Wat Fresca jou te bieden heeft

Naast dat je bij Fresca komt te werken in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland, bieden wij jou nog veel meer. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van mensen, daarom bieden wij studie- en flexplekken aan, waar je kan studeren als de bieb vol zit. Verder bieden wij een horeca cao-salaris en fooi op basis van gewerkte uren. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s?

Hoe reageer ik op de vacature van barista?

Lijkt de vacature voor barista in Nijmegen jou iets en wil je graag werken in de leukste lunchroom van Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie over vacature voor barista? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. Fresca biedt de leukste vacatures voor barista’s in Nijmegen.

Vacature Barista Nijmegen
WhatsApp chat