De leukste bijbaan in Nijmegen

Ben je opzoek naar een leuke bijbaan in Nijmegen? Dan ben je bij Werken in horeca Nijmegen aan het juiste adres. Wij bieden leuke bijbanen in de horeca aan bij meerdere horecazaken in Nijmegen. Hierbij kun je denken aan parttime of fulltimebanen in verschillende functies. Rondom het Faberplein vind je de horecazaken: Faber, Fresca, Toon, Loek en Brouwerij Florijn. Verderop in de stad, in de Molenstraat, vind je nog de Tempelier en in de Lange Hezelstraat bevindt zich Selbachs. Alle zaken hebben hun eigen karakter, met alle een goede werksfeer en gezelligheid.

Waarom werken in horeca Nijmegen?

Medewerkers van de Fabergroep geven aan dat het een leuke horeca bijbaan in Nijmegen is. De werksfeer is erg goed en je bent altijd onder de mensen. De tijden waarop je bij een van onze zaken werkt, verschilt per zaak. Bij Fresca werk je veelal overdag, terwijl je bij Toon tot in de late uurtjes door kan gaan. Daarom is werken bij de Fabergroep favoriet als bij studenten, deze bijbaan is namelijk goed te combineren naast je studie. Verder leer je tijdens en na je werk veel nieuwe mensen kennen, wat je netwerk alleen maar vergroot.

Welke horeca bijbanen heeft de Fabergroep?

Zoals eerder gezegd, bestaat de Fabergroep uit verschillende zaken met ieder hun eigen karakter en zeker ook hun eigen gasten. Hierdoor verschilt het aanbod aan horeca vacatures ook. Voor Toon zijn wij onder andere op zoek naar medewerkers in de keuken en in de bar. Bij Toon werk je vooral in de avonduren en in de nachten. Hierdoor is dit een ideale bijbaan voor Nijmeegse studenten. Bij de Fresca zijn we op zoek naar onder andere medewerkers in de spoelkeuken en medewerkers in de bediening. Bij deze horeca vacature komt meer kijken dan het lopen met een dienblad!

Wat de Fabergroep jou te bieden heeft

Naast dat je bij de Fabergroep komt te werken in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland, bieden wij jou nog veel meer. Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van mensen, daarom bieden wij studie- en flexplekken aan, waar je kan studeren als de bieb vol zit. Verder bieden wij een horeca cao-salaris en fooi op basis van gewerkte uren. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en feesten met alle collega’s.

Hoe reageer ik op de horeca vacature?

Lijkt een van onze horeca vacatures jou iets en wil jij graag de leukste bijbaan in horeca Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur een mail naar werken@fabergroep.nl. Fabergroep biedt de leukste bijbanen in Nijmegen.

Bijbaan Nijmegen
WhatsApp chat