Fabergroep heeft de leukste bijbanen in horeca Nijmegen

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de horeca van Nijmegen? Solliciteer dan nu bij de Fabergroep. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan als barista, medewerker bediening of nachtdier bij Toon, de Fabergroep biedt een grote diversiteit aan bijbanen in horeca Nijmegen aan. De Fabergroep bestaat uit meerdere zaken in het mooie centrum van Nijmegen, namelijk: Café Faber, Fresca, Toon, Loek en Brouwerij Florijn aan het Faberplein, Café de Tempelier in de Molenstraat en Selbachs in de Lange Hezelstraat.

Waarom wil je een bijbaan in de horeca?

Naast dat het natuurlijk een mooi zakcentje oplevert, brengt een bijbaan in de horeca van Nijmegen nog meer voordelen met zich mee. Wat dacht je van een stel leuke collega’s, genoeg tijd voor studie en andere leuke dingen of diverse en vooral veelzijdige uitjes, zoals een cursus “Hoe om te gaan met lastige gasten?”, een stadswandeling door Nijmegen onder leiding van een gids of een etentje met alle medewerkers van de Fabergroep? Daarnaast is de werksfeer bij de bedrijven van de Fabergroep erg goed en je bent altijd onder de mensen.

Hoe ziet een bijbaan in horeca Nijmegen eruit?

Voordat je begint aan je dienst, of wanneer je net begonnen bij een van onze horecazaken, heb je een kick-off. Je ontmoet de andere collega’ die net zijn begonnen. In tweeënhalf uur vertellen we wat over alle zaken en gaan we er ook even langs om even te kijken of voor een borrel! Je ontvangt dan ook je werkshirt en een leuke goodiebag. Wanneer je begint word je eerst goed ingewerkt, voordat we je “in het diepen gooien”. Maar na de nodige uren hard werken, ben je klaar en is het tijd om samen met je collega’s een welverdiende sluitborrel te drinken. En daarna? Op naar nog veel meer diensten en mooie momenten!

Hoe solliciteer in voor een bijbaan in horeca Nijmegen?

Lijkt een van onze horeca vacatures jou iets en wil je graag een bijbaan bij de leukste zaken van horeca Nijmegen? Dan is reageren heel makkelijk. Vul gewoon het contactformulier in en je krijgt binnen 48 uur reactie op jouw sollicitatie. Heb je nog meer vragen of wil je meer informatie op een horeca vacature? Stuur een mail naar werken@fabergroep.nl. Fabergroep biedt de leukste vacatures voor een bijbaan in horeca Nijmegen.

Bijbaan Horeca Nijmegen
WhatsApp chat