skip to Main Content
Menu
Wij zijn Toon! Een drink- en eetgelegenheid in hartje Nijmegen. Je kunt bij ons terecht voor een mooie cocktail, lekkere fles wijn met luxe borrelhappen of gewoon een lekker uitgebreid diner! Onze kaart is divers en wij staan achter onze gerechten! Van oesters tot verschillende gerechten uit de houtoven, we bereiden en serveren alles met veel aandacht en passie. Wij hebben oog voor onze gasten en verzorgen ze graag van de borrel tot aan het diner (en weer terug naar de borrel)! Gasten kunnen bij ons een totaal plaatje verwachten; we zien overal wel mogelijkheden, zijn een veelzijdige zaak met een brutaal tintje en gaan nooit een uitdaging uit de weg!
Ter versterking van ons keukenteam zoeken wij een ambitieuze, chef-kok. Als chef-kok geef jij leiding aan het keukenteam, houdt de keuken draaiende en bent verantwoordelijk voor diverse zaken. Zo zorg je voor de inkoop van producten en houd je tegelijkertijd rekening met kostprijscalculatie. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad, de hygiëne in de keuken en de gerechten die onder jouw leiding worden geserveerd. Dit betreft de lunch, het diner en eventueel overige serveermomenten die hier niet beschreven staan. Daarnaast kun je je creativiteit kwijt in onze regelmatig wisselende kaart. Wij zoeken een getalenteerde en gedreven chef-kok met een natuurlijk overwicht en een gezonde dosis humor en enthousiasme. Goede sociale vaardigheden in teamverband zijn onlosmakelijk verbonden met deze functie.
Als chef-kok van Toon heb je een grote interesse in de wereldse eetculturen, een gedegen vakkennis en straal je gedrevenheid en passie uit. Je bent een loyaal en gecommitteerd persoon en hebt meerdere jaren ervaring in professionele keukens. Gezien het feit dat Toon een veelzijdige zaak is, met ambities mag motivatie, resultaatgericht en creativiteit absoluut niet missen bij onze nieuwe chef-kok! Concreet op een rijtje, Toon zoekt de chef-kok die zich herkent in onderstaande kernwaarden:
  • Culinaire toppers met een afgeronde koks opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Flexibele instelling en stressbestendig;
  • Opgeruimd karakter in denken en doen;
  • Prestatiegericht, ambitieus en creatief;
  • Trots op wat je doet en kan, maar ook het vermogen jezelf te ontwikkelen;
  • Gezonde dosis humor.

Een afwisselende leidinggevende functie in een dynamische werkomgeving met een jong en fris team van collega’s in een groeiend familiebedrijf. Wij bieden de mogelijkheid tot een full time 4/5-daagse werkweek met een passend salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Opleidingseisen: Afgeronde koksopleiding
Ervaring: Ervaring in een professionele keuken is vereist
Salaris: Startsalaris vanaf €2800,- per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring
Solliciteren: Solliciteer door het formulier hier rechts in te vullen of mail je cv en motivatie direct naar werken@fabergroep.nl t.a.v. Iris Gerritsen

WhatsApp chat