skip to Main Content

Wie zijn wij?

Zoals Bløf het ooit mooi omschreef ‘de allermooiste straathoek, ruikt naar koffie en naar bier’. Voor ons is Faber de allermooiste straathoek van Nijmegen waar zowel vaste als nieuwe gasten terecht kunnen voor een kopje koffie of een lekker biertje; een café waar je op welke leeftijd dan ook een keer zult belanden. ’s Ochtends om de krant te lezen, in de middag voor een glas wijn met een van onze pubfood gerechten, of om door te zakken op de vrijdagmiddag en het vervolgens onbedoeld veel te laat te maken! Het is een echt bruin stadscafé wat de hele week door bruist. Als onderdeel van de Fabergroep (natuurlijk vernoemd naar café Faber), horen we tot een groeiend horeca familiebedrijf met elk jaar als hoogtepunt natuurlijk de Vierdaagsefeesten op het Faberplein (wat, je raadt het al, vernoemd is naar café Faber). Het is een ontmoetingsplaats, om met vrienden af te spreken maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Juist dat gasten alléén komen op de vrijdagmiddag “omdat er toch wel bekenden zijn” is het erg typerend voor het café.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider. Wij streven continue naar het hoogst haalbare en zoeken een manager die zich daarin kan vinden en zich daarvoor hard wil maken. Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het café. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en gastvrijheid is voor jou een vanzelfsprekendheid. Tevens werk je even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Het aansturen van een jong en enthousiast team is voor jou geen probleem. Daarnaast weet jij het overzicht te bewaren en houd jij van een last-minute uitdaging.
Je draagt zorg voor zaken als planning, bestellingen, inkoop en je bent innovatief en creatief wat betreft het assortiment voor de zaak. Je bent flexibel en werkt net zo lief in het weekend als doordeweeks.

Wie ben jij?

 • Je bent van nature gastvrij, ongemakkelijke situaties komen bij jou niet voor!
 • Je neemt verantwoording en bent open in je communicatie, we weten wat we aan je hebben.
 • Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht.
 • Je bent flexibel, hebt een positieve instelling en je bent betrokken.
 • Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om.
 • Je kunt op een natuurlijke wijze het team aansturen en verantwoordelijkheid nemen.
 • Je neemt de leiding in planningen, bestellingen, marketingactiviteiten en je denkt mee in de optimalisatie van het bedrijf.

Wat bieden wij jou

Een functie in een dynamische werkomgeving met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, de mogelijkheid tot een fulltime werkweek, horeca cao-salaris en fooi o.b.v. gewerkte uren en ervaring.

Opleidingseisen: Middelbare opleiding.
Ervaring: Ervaring in een soortgelijke functie is een plus
Woonplaats: Nijmegen
Solliciteren: Solliciteer door het formulier hier rechts in te vullen of mail je cv en motivatie direct naar werken@fabergroep.nl t.a.v. Iris Gerritsen

  Solliciteren

  WhatsApp chat