skip to Main Content
Menu
Toon is sinds vijf jaar een grand café/restaurant gevestigd in hartje centrum Nijmegen. Onze kaart is divers en wij staan achter onze gerechten. Van pizza uit de houtoven tot invloeden vanuit over de hele wereld. Wij hebben oog voor onze gasten en verzorgen ze graag van de borrel tot aan het diner en weer terug naar de borrel! Gasten kunnen bij ons een totaal plaatje verwachten; we zien overal wel mogelijkheden, zijn een veelzijdige zaak met een brutaal tintje en gaan nooit een uitdaging uit de weg!

Ter versterking van ons keukenteam zoeken wij een ambitieuze, zelfstandig werkend kok. In deze veelzijdige functie ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de keuken van Toon. Dit betreft de lunch, diner, afhaalmogelijkheden en overige momenten die hier niet staan beschreven. Ook ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit.

De volgende werkzaamheden vallen binnen deze functie;
– Operationeel proactief in de keuken
– Voorbereiden, bereiden en presenteren van de gerechten
РCoördineren van keukenwerkzaamheden
– Begeleiden van leerlingen en stagiaires
– Bewaken van het concept en waarborgen van het kwaliteitsniveau
– Aanspreekpunt voor de bediening
– Bewaken en controleren van de wettelijk gestelde HACCP normen.

Als zelfstandig werkend kok heb je een grote interesse in eetculturen en een brede vakkennis, straal je gedrevenheid en passie uit. Je bent een betrokken en gecommitteerd persoon en hebt al (enige) ervaring in gelijksoortige functies. Je hebt een flexibele instelling en bent stressbestendig. Bovenal ben je trots op je wat doet en presenteert.

Een functie in een dynamische werkomgeving met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, de mogelijkheid tot een fulltime werkweek.

Opleidingseisen: Minimaal middelbare opleiding.
Ervaring: Ervaring in een soortgelijke functie is een plus

Herken jij jezelf in de bovenstaande functie en kun je niet wachten om onderdeel te worden van de Fabergroep familie? Vul dan het sollicitatieformulier in of loop gewoon een keertje binnen! Heb je vragen over deze functie? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
WhatsApp chat