skip to Main Content
Menu
De Fabergroep is de verzamelnaam van acht horecazaken in Nijmegen. De eigenaren Bas en Claudie zijn ooit begonnen met ¨dat cafeetje op de hoek¨ en zijn zo elk project weer met een grote dosis enthousiasme aangegaan. Dat heeft geresulteerd in zes succesvolle zaken rondom het welbekende Faberplein en twee historische cafés waarvan een in de Molenstraat en een in de Lange Hezelstraat. Café de Tempelier, Café Faber, Cafe Selbachs, Toon, Fresca, The Lobby, Eetbar Loek en Brouwerij Florijn zijn de horecazaken die tot de Fabergroep behoren. Een groot concern maar toch ook klein en hecht. Collega’s van verschillende zaken komen bij elkaar over de vloer en helpen elkaar uit de brand. Het zijn ook stuk voor stuk zaken waar Nijmegenaren elkaar ontmoeten en treffen. Iedereen kent iedereen en ons kent ons. De Fabergroep is vooruitstrevend, professioneel en familiair.
Ter versterking van ons keukenteam zoeken wij een vrolijke en spontane lunchkok. In deze uitdagende functie ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de keuken van Brouwerij Florijn en Toon. Dit betreft de lunch en zorg dragen voor een gedegen mise-en-place voor het diner. Ook ben je vanzelfsprekend mede verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en het concept. Liefde voor koken is essentieel maar ook het meedenken in het concept en de kaart van Toon en Brouwerij Florijn. De volgende werkzaamheden vallen binnen deze functie;
  • Operationeel proactief in de keuken
  • Voorbereiden, bereiden en presenteren van de gerechten
  • Bewaken van het concept en waarborgen van het kwaliteitsniveau
  • Aanspreekpunt voor de bediening
  • Bewaken en controleren van de wettelijk gestelde HACCP normen.
Wij zoeken een enthousiaste, getalenteerde lunchkok om ons keukenteam te komen versterken. Door onze openingstijden is het essentieel dat je een ochtendmens bent of kan zijn en je al in de vroege uurtjes op de tweede versnelling kan. We hebben een jong, gedreven team en zoeken iemand die zich daar moeiteloos tussen kan manoeuvreren en het leuk vindt om mee te denken met het concept en de kaart. Daarnaast drinken we graag een borreltje wanneer we het werk hebben afgerond!
Als lunchkok bij Toon en Brouwerij Florijn heb je een grote interesse in eetculturen en een brede vakkennis, straal je gedrevenheid en passie uit. Je bent een betrokken persoon en hebt al (enige) ervaring in gelijksoortige functies. Je hebt een flexibele instelling, bent stressbestendig en hebt bovenal een gezonde dosis humor. Bovenal ben je trots op wat je doet en presenteert.
Een functie in een dynamische werkomgeving met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, de mogelijkheid tot een fulltime werkweek. Een passend salaris op basis van opleiding en ervaring.
Herken jij jezelf in de bovenstaande functie en kun je niet wachten om onderdeel te worden van de Fabergroep familie? Vul dan het sollicitatieformulier in of loop gewoon een keertje binnen! Heb je vragen over deze functie? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
WhatsApp chat