skip to Main Content
Menu
Toon is een veelzijdige, vooruitstrevende en toonaangevende horecazaak op het hartje Faberplein. Toon is een bar bistro waar je kunt genieten van drie gangen of gewoon veel lekkere borrelhappen om te delen! En dan hebben we het nog geen eens over onze super lekkere en mooie cocktails! In het weekend begint om 22:00 de DJ te draaien en worden de lage eettafels ingeruild voor een dansvloer! En nu… zoeken we iemand die dit allemaal in goede banen kan leiden. In eerste instantie zoeken we iemand die zicht ontfermt over de lunch, borrel en het diner. Maar het is natuurlijk ook leuk om de nacht zo nu en dan mee te maken! Dus; houd jij van goed eten, diversiteit en werken met een groot team? Dan kan dit nog wel eens jouw nieuwe werkplek zijn!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe bedrijfsmanager. Wij streven continue naar het hoogst haalbare en zoeken een manager die zich daarin kan vinden en zich daarvoor wil inzetten. Als bedrijfsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de zaak. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en gastvrijheid is voor jou een vanzelfsprekendheid. Tevens werk je even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Het aansturen van een jong en enthousiast team is voor jou geen probleem. Daarnaast weet jij het overzicht te bewaren en houd jij van een last-minute uitdaging.

Je bent verantwoordelijk voor zaken als planning, bestellingen, inkoop en je bent innovatief en creatief wat betreft het assortiment voor de zaak. Je bent flexibel en werkt net zo lief in het weekend als doordeweeks. Je geïnteresseerd in wijnen en foodpairing en vindt het leuk om samen met het keukenteam te sparren over het aankomende seizoen.

Maar het ALLER-belangrijkste: je weet een team te motiveren en enthousiasmeren om zo alle neuzen dezelfde kant op te krijgen!

Een functie in een dynamische werkomgeving (De Fabergroep) met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, een marktconform salaris v.a. €2400 afhankelijk van leeftijd en ervaring en de mogelijkheid om heel veel te leren van alle ervaren rotten!

Ervaring          Ervaring in een soortgelijke functie is een plus
Woonplaats    Nijmegen

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of mail je cv en motivatie direct naar werken@fabergroep.nl t.a.v. Iris Gerritsen. Ook voor vragen over deze functie kun je terecht bij dit mailadres!
WhatsApp chat