skip to Main Content
Menu

Timemanagement training bij Fabergroep

Fabergroep timmert hard aan de weg om een nog betere werkgever te worden! We staan natuurlijk al bekend als een uitstekende organisator van personeelsuitjes, maar dit jaar gaan we een stapje verder.

We merken dat onze studerende medewerker soms moeite heeft met het indelen van tijd. Omdat wij graag helpen met een goede werk/studie/privé balans organiseerde Fabergroep op 15 april de eerste cursus timemanagement voor studenten. Lekker praktisch en met de tools die iedereen bezit namelijk een agenda, je mail en een boekje. Het bleek geen overbodige luxe, deelnemers gaven verschillende redenen aan om de training bij te wonen. Of te druk of juist nergens aan toe komen. Samen hebben we de agenda’s gevuld en effectieve tips gegeven om dan eindelijk die scriptie te kunnen afronden.

De volgende cursus gaat over de “omgang met moeilijke gasten” en wordt gegeven door een Nijmeegse wijkagent. Deze vindt plaats op woensdag 19 juni.

Op maandag 9 september duiken we de geschiedenis van Nijmegen in en gaan we een stadswandeling maken met het Gilde.

En op dinsdag 5 november wordt er een cursus “geld sparen” gegeven om medewerkers beter inzicht te geven in hun inkomsten en uitgave.

Dat wordt een innoverend jaar!

Deelnemer over de timemanagement training:

“Ik ben direct begonnen met het vullen van mijn agenda op de manier zoals is uitgelegd tijdens de training. Heerlijk overzichtelijk!”

WhatsApp chat