Er zijn weinig plekken in Nijmegen waar zoveel horeca disciplines samen komen als bij Toon. Heerlijk want dan hoef je nooit te kiezen! Dit prachtige bedrijf waant zich als een kameleon door de dag/nacht en is op zoek naar bondgenoten. Mensen die snel zijn uitgekeken op één taak, mensen die altijd wat nieuws willen leren, mensen die begrijpen dat iedere dag anders is en dat plannen er zijn om gewijzigd te worden.
Ter versterking van ons keukenteam zoeken wij een ambitieuze, creatieve souschef. Als sous-chef geef jij leiding aan het keukenteam, houdt de keuken draaiende en bent verantwoordelijk voor diverse zaken. Zo zorg je voor de inkoop van producten en houd je tegelijkertijd rekening met kostprijscalculatie. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad, de hygiëne in de keuken en de gerechten die onder jouw leiding worden geserveerd. Dit betreft het ontbijt, de lunch en eventueel overige serveermomenten die hier niet beschreven staan. Daarnaast kun je al je creativiteit kwijt in onze regelmatig wisselende kaarten. Door de gemeenschappelijke keuken die tussen The Lobby en Fresca is gevestigd is het keukenteam verantwoordelijk voor de gerechten en zoetigheden die zowel bij Fresca als bij The Lobby worden geserveerd.
Als sous-chef van Fresca en The Lobby heb je een enorme interesse in moderne en gezonde (en af en toe ook ongezonde) gerechten en een gedegen vakkennis, straal je gedrevenheid en passie uit. Je bent een loyaal en gecommitteerd persoon en hebt ervaring in gelijksoortige posities. Gezien het feit dat Fresca en The Lobby veelzijdige zaken zijn (met ambities!), mag motivatie, resultaatgericht en creativiteit absoluut niet missen bij onze nieuwe sous-chef!

Een afwisselende leidinggevende functie in een dynamische werkomgeving met een jong en fris team van collega’s in een groeiend familiebedrijf. Wij bieden de mogelijkheid tot een full time werkweek met een passend salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Opleidingseisen: Minimaal middelbare opleiding.
Ervaring: Ervaring in een soortgelijke functie is een plus
Woonplaats: Nijmegen

Herken jij jezelf in de bovenstaande functie en kun je niet wachten om onderdeel te worden van de Fabergroep familie? Vul dan het sollicitatieformulier in of loop gewoon een keertje binnen! Heb je vragen over deze functie? Stuur dan een mail naar werken@fabergroep.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
WhatsApp chat