skip to Main Content
Menu
Selbachs is een café dat bekend staat om zijn gezelligheid, kwaliteit en goede service. Het is een plek in de mooiste straat van Nijmegen, waar mensen samenkomen om te genieten van speciaalbieren en borrelhappen. Of je nu wilt relaxen na een lange werkdag in het café of feest wilt vieren in de BUUK! Hier vinden namelijk de leukste borrels en feestjes plaats: van verjaardagsfeestjes tot bedrijfs -en vrijdagmiddagborrels. Voor ieder wat wils!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe bedrijfsmanager. Als bedrijfsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het café en alle feestjes in De Buuk. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en gastvrijheid is voor jou vanzelfsprekend. Je draagt zorg voor zaken als het rooster, bestellingen, inkoop en je bent innovatief en creatief wat betreft het assortiment voor de zaak. Daarnaast blijven de aanvragen binnenstromen voor De Buuk. Jij draait er je hand niet voor om, om de leukste bedrijfsborrels te organiseren.
  • Je bent van nature gastvrij, ongemakkelijke situaties komen bij jou niet voor!
  • Je neemt verantwoording en bent open in je communicatie, we weten wat we aan je hebben,
  • Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht.
  • Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om.
  • Je kunt op een natuurlijke wijze het team aansturen en verantwoordelijkheid nemen.
  • Je neemt de leiding in het maken van planningen, bestellingen, marketingactiviteiten en je denkt mee in de optimalisatie van het bedrijf.

Een functie in een dynamische werkomgeving met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, de mogelijkheid tot een fulltime werkweek, horeca cao-salaris en fooi o.b.v. gewerkte uren en ervaring.

Herken jij jezelf in de bovenstaande functie en wil je graag aan de slag binnen de Fabergroep familie? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar werken@fabergroep.nl . Ook voor vragen over deze functie kun je terecht bij dit mailadres!

WhatsApp chat