skip to Main Content
Menu
Wellicht ken je het, maar dikke kans dat het nog onbekend terrein voor je is; Eet-bar Loek! Sinds april is Eet-bar Loek geopend en daarom zoeken we versterking in de vorm van gepassioneerde koks! We koken bij Loek voornamelijk vegetarisch en soms een stukje vis, zijn geopend van 10.00 tot 22:00 en vinden elk moment van de dag het eten net zo belangrijk. Het concept eet-bar staat voor ons voor hoogstaande kwaliteit met een laagdrempelige sfeer. Dit proberen we te allen tijde te waarborgen! Ons menu bestaat vooralsnog uit een kleine kaart met wisselende gerechtjes die als bite of in de mix als uitgebreide maaltijd kan worden geserveerd.
We zoeken een (zelfstandig werkend) kok die het leuk vindt om met de smaken van de vegetarische keuken te experimenteren en mee te denken met de kaart. Samen met de bedrijfsleider en de kok ben je vaak aan het sparren en proefkoken om weer een nieuwe verrassing aan tafel te kunnen serveren. Het concept is speels en staat voor wisseling. Dat betekent dat het menu de ene maand Aziatisch georiënteerd kan zijn en de maand erop Italiaans. We zoeken iemand zonder een vast stramien en open voor allerlei ideeën! Tenzij je spaghetti wil combineren met foe yong hai. Dan niet bij ons aankloppen s.v.p.
  • Een 24-38 uur contract. Wanneer de voorkeur uit gaat naar een flexibel contract is dit natuurlijk ook mogelijk.
  • Salaris o.b.v. een fulltime contract vanaf €2200 afhankelijk van kwaliteiten en ervaring
  • Cursussen en/of trainingen die aansluiten bij jouw kennis en kunde
  • Fijne collega’s en een groot netwerk
  • Een open bedrijfscultuur
  • Doorgroeimogelijkheden binnen De Fabergroep
Denk jij nou: hey, that’s me! En zie jij jezelf wel werken binnen de Fabergroep familie? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een mail naar werken@fabergroep.nl Ook voor vragen over deze functie kun je terecht bij dit mailadres!
WhatsApp chat