skip to Main Content
Menu
Eet-bar Loek; klein maar snel gevuld juist daarom misschien wel de meest gezellige horecazaak op het Faberplein. Eet-bar Loek onderdeel van de Fabergroep met 6 en binnenkort 7 zaken van cafe tot restaurant tot bierbrouwerij . Loek is een eet-bar waar je kunt genieten van heerlijke vegan gerechten met soms een stukje vis maar ook voor een smaakvolle lunch of een gedurfde borrelplank. Het concept eet-bar staat voor ons voor hoogstaande kwaliteit met een ongedwongen sfeer, altijd voor iedereen gezellig. Van 10.00 tot 22.00 geopend want wij begrijpen de noodzaak van goede koffie, het belang van een sappig biertje en het genot van een gevulde buik.
Wij zijn op zoek naar een nieuwe bedrijfsmanager. Als bedrijfsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de zaak. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en gastvrijheid is voor jou een vanzelfsprekendheid. Tevens werk je even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Het aansturen van een jong en enthousiast team is voor jou geen probleem. Daarnaast weet jij het overzicht te bewaren en houd jij wel van een last-minute uitdaging. Je draagt zorg voor zaken als planning, bestellingen, inkoop en je bent innovatief en creatief wat betreft het assortiment voor de zaak. Je bent flexibel en werkt net zo lief in het weekend als doordeweeks.
  • Je bent een creatieveling die overloopt van idee├źn en mogelijkheden om Eetbar-Loek op de kaart te zetten.
  • Je bent net even anders dan andere, een sfeermaker zonder schaamte(?!)
  • Je bent vanzelfsprekend gastvrij, ongemakkelijke situaties komen bij jou niet voor!
  • Je neemt verantwoording en bent open in je communicatie, we weten wat we aan je hebben.
  • Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht
  • Je bent flexibel, hebt een positieve instelling en je bent betrokken.
  • Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om.
  • Je kunt op een natuurlijke wijze het team aansturen en verantwoordelijkheid nemen.

Een functie in een dynamische werkomgeving met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, de mogelijkheid tot een fulltime werkweek, salaris vanaf 2200,- en fooi o.b.v. gewerkte uren en ervaring.

Opleidingseisen: Middelbare opleiding.
Ervaring: Ervaring in een soortgelijke functie is een plus
Woonplaats: Nijmegen
Solliciteren: Solliciteer door het formulier hier rechts in te vullen of mail je cv en motivatie direct naar werken@fabergroep.nl t.a.v. Iris Gerritsen.

WhatsApp chat