skip to Main Content
Menu
Fresca begon een aantal jaren geleden als een ijs- en pastazaak. Na verschillende concepten nam Claudie het roer over en begon Fresca vorm te geven naar wat ze altijd al voor ogen had: een zaak met ontzettend goede en lekkere koffie, en gerechtjes die zowel een lust voor het oog als voor de tong zijn! Wij zijn al vroeg geopend voor het ontbijt en sluiten onze deuren om 18:00 uur zodat al onze gasten ruim de tijd krijgen om te genieten van hun al day breakfast en latte art cappuccino. Sinds 1 juni jl. hebben we een nieuwe zaak geopend naast Fresca: The Lobby. De stoere en wellicht ook wat zakelijke variant van ons Fresca. Middels een doorgang via de keuken en toiletten zijn deze twee zaken totaal zeer verschillend maar ook onlosmakelijk met elkaar verbonden! Onze zaken en alles wat hier wordt geserveerd straalt passie uit. Onze slogan bij Fresca is niet voor niets: love for coffee, love for food.
Ter versterking van ons keukenteam zoeken wij een ambitieuze, creatieve souschef. Als sous-chef geef jij leiding aan het keukenteam, houdt de keuken draaiende en bent verantwoordelijk voor diverse zaken. Zo zorg je voor de inkoop van producten en houd je tegelijkertijd rekening met kostprijscalculatie. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad, de hygiëne in de keuken en de gerechten die onder jouw leiding worden geserveerd. Dit betreft het ontbijt, de lunch en eventueel overige serveermomenten die hier niet beschreven staan. Daarnaast kun je al je creativiteit kwijt in onze regelmatig wisselende kaarten. Door de gemeenschappelijke keuken die tussen The Lobby en Fresca is gevestigd is het keukenteam verantwoordelijk voor de gerechten en zoetigheden die zowel bij Fresca als bij The Lobby worden geserveerd.
Als sous-chef van Fresca en The Lobby heb je een enorme interesse in moderne en gezonde (en af en toe ook ongezonde) gerechten en een gedegen vakkennis, straal je gedrevenheid en passie uit. Je bent een loyaal en gecommitteerd persoon en hebt ervaring in gelijksoortige posities. Gezien het feit dat Fresca en The Lobby veelzijdige zaken zijn (met ambities!), mag motivatie, resultaatgericht en creativiteit absoluut niet missen bij onze nieuwe sous-chef!

Een afwisselende leidinggevende functie in een dynamische werkomgeving met een jong en fris team van collega’s in een groeiend familiebedrijf. Wij bieden de mogelijkheid tot een full time werkweek met een passend salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Opleidingseisen: Minimaal middelbare opleiding.
Ervaring: Ervaring in een soortgelijke functie is een plus
Woonplaats: Nijmegen
Solliciteren: Vul hiernaast het sollicitatieformulier in of mail je cv en motivatie naar werken@fabergroep.nl t.a.v. Iris Gerritsen

WhatsApp chat