skip to Main Content
Menu

Goed nieuws, 27 mei 2023 heeft brouwerij Florijn haar deuren geopend De voorbereidingen zijn in volle gang: Het oude bankgebouw aan het Faberplein is omgetoverd tot de mooiste brewpub van het rijk van Nijmegen. Een horecazaak en bierbrouwerij in één. Iedereen is welkom; van student tot expat, van yup tot toerist. Als je maar van bier houdt, én niet te vergeten: lekker eten.

Gasten kunnen bij ons het totaalplaatje verwachten, waarbij kwaliteit, kennis en service hoog in het vaandel staan. Bij Florijn kan je terecht voor lunch, borrel, diner en weer door naar de borrel. Denk hierbij aan verrassende bier-spijs combinaties in samenwerking met onze eigen brouwer, maar je kunt ook terecht voor de beste borrelhappen van de stad.

Voor ons nieuwe keukenteam zoeken wij een ambitieuze sous-chef. Van het begin af aan zet jij samen met de chef-kok het keukenteam neer en laat je je creativiteit los op de gerechten die geserveerd gaan worden. Als sous-chef van Florijn geef jij leiding aan het keukenteam in een splinternieuwe keuken. Je bent medeverantwoordelijk voor o.a. de voorraad, hygiëne en vanzelfsprekend de gerechten die worden geserveerd. Wij zoeken een getalenteerde en gedreven sous-chef met een natuurlijk overwicht en een gezonde dosis humor en enthousiasme. Goede sociale vaardigheden in teamverband zijn onlosmakelijk verbonden met deze functie.

Als sous-chef van Florijn straal je gedrevenheid en passie uit. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een professionele keuken en je bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je krijgt energie van nieuwe ideeën, je hebt gedegen vakkennis en je bent loyaal. Oh, en niet onbelangrijk: je houdt van een goed glas bier. Florijn is nieuw, wordt groots en is een zaak met veel ambitie. Daarom mogen motivatie, een resultaatgerichte instelling en creativiteit niet ontbreken. Even concreet op een rijtje:
  • Ambitieuze topper met afgeronde koks opleiding met minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Flexibele instelling en stressbestendig;
  • Opgeruimd karakter in denken en doen;
  • Prestatiegericht, ambitieus en creatief;
  • Trots op wat je doet en kan, maar ook het vermogen jezelf te ontwikkelen;
  • Gezonde dosis humor en liefde voor bier.
Een afwisselende leidinggevende functie in een dynamische werkomgeving met een jong en fris team van collega’s in een groeiend familiebedrijf. Wij bieden de mogelijkheid tot een full time 4/5-daagse werkweek met een passend salaris afhankelijk van je werkervaring.
  • Opleidingseisen: Afgeronde koksopleiding
  • Ervaring: Ervaring in een professionele keuken is vereist
  • Salaris: vanaf €2400,- per maand; afhankelijk van leeftijd en ervaring

Herken jij jezelf in de bovenstaande functie en wil je graag aan de slag binnen de Fabergroep familie? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een mail naar werken@fabergroep.nl. Ook voor vragen over deze functie kun je terecht bij dit mailadres!

WhatsApp chat