De grootste horecafamilie van Nijmegen

Welkom bij de Fabergroep – de meest bruisende horecagroep van Nijmegen! Met acht unieke horecazaken verspreid over de stad is er altijd een plek die perfect bij jou past. Of je nu wil knallen achter de bar, gasten wil verwennen met heerlijke gerechten of de mooiste bieren wil tappen, wij hebben de ideale job voor jou.

Acht zaken, acht smaken

Café Faber, Café de Tempelier, Loek, Fresca, The Lobby, Selbachs, Brouwerij Florijn en Toon zijn stuk voor stuk hotspots waar het altijd gezellig is. Bij ons draait het om topkwaliteit en gastvrijheid. We bieden niet alleen een dynamische werkomgeving met leuke collega’s, maar ook volop mogelijkheden om te groeien binnen ons bedrijf.

Of je nu een ervaren horecatijger bent of juist net start in deze branche, bij de Fabergroep ben je aan het juiste adres. We zoeken enthousiaste studenten die willen werken in een levendige omgeving waar geen dag hetzelfde is.

Dus waar wacht je nog op? Vul het formulier in, dan maken we een afspraak om onder het genot van een drankje kennis met je te maken!

WhatsApp chat