skip to Main Content
Menu

Wie kent café De Tempelier niet?! Van oudsher is het al die fijne kroeg op de hoek aan het begin van de stad, waar alle generaties en bevolkingsgroepen verzamelen. Wanneer je als jonge student naar binnenloopt is het omdat je ouders waarschijnlijk ooit hebben verteld dat ze elkaar daar hebben ontmoet en dan ben je verkocht. Een literair café, een volkskroeg, een plek voor Nijmegenaren om elkaar te ontmoeten en op een rondje te trakteren. Op zondag staat voetbal aan en zal je zien dat de presentatoren van VI eigenlijk geen flauw benul hebben, vergeleken met ons gastenbestand.

De Tempelier is een plek voor jong en oud, voor een kop koffie met de krant, een Paulaner in de middag en bladen voor Heineken en Brand tijdens de borrel en in de late uurtjes.

Eenmaal binnen, word je verliefd en wil je nooit meer weg! En dat hoeft dan ook niet!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe bedrijfsmanager. Als bedrijfsmanager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het café. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en gastvrijheid is voor jou een vanzelfsprekendheid. Tevens werk je even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Het aansturen van een jong en enthousiast team is voor jou geen probleem. Daarnaast weet jij het overzicht te bewaren en houd jij wel van een last-minute uitdaging. Je draagt zorg voor zaken als het rooster, de bestellingen, inkoop en je bent innovatief en creatief wat betreft het assortiment van de zaak. Je bent flexibel en werkt net zo lief in het weekend als doordeweeks.
  • Je bent van nature gastvrij, ongemakkelijke situaties komen bij jou niet voor!
  • Je neemt verantwoording en bent open in je communicatie, we weten wat we aan je hebben.
  • Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht.
  • Je bent gemotiveerd, leergierig en draait nergens je hand voor om.
  • Je kunt op een natuurlijke wijze het team aansturen en verantwoordelijkheid nemen.
  • Je neemt de leiding in planningen, bestellingen, marketingactiviteiten en je denkt mee in de optimalisatie van het bedrijf.

Wat bieden wij jou?

Een functie in een dynamische werkomgeving met een jong team van collega’s, een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf, de mogelijkheid tot een fulltime werkweek, horeca cao salaris en fooi o.b.v. gewerkte uren en ervaring.

Opleidingseisen: middelbare opleiding
Ervaring: ervaring in soortgelijke functie
Woonplaats: Nijmegen
Solliciteren: solliciteer door het formulier in te vullen of mail je cv direct naar werken@fabergroep.nl.

WhatsApp chat